Opiskelu

Yksityiskoulut tarjoavat laadukasta, motivoivaa ja henkilökohtaista opetusta, jotta oppilaat saavat parhaat mahdolliset valmiudet tulevaisuutta varten. Opettajat haluavat oppilaidensa menestyvän ja ovat sitoutuneita työhönsä ja nauttivat tästä syystä suurta arvostusta koulujen oppilaiden keskuudessa. Yksityiskouluja on paljon erilaisia ja monet koulut tarjoavat mm. erilaisia tukiohjelmia eli yksityiskoulut eivät ole suunnattu ainoastaan akateemisesti vahvoille oppilaille vaan jokaiselle nuorelle on olemassa sopiva koulu. Moni oppilaistamme sanoo saaneensa aivan uudenlaisen päämäärän ja motivaation opiskeluun yksityiskoulussa mm. seuraavista syistä:

Maailmanluokan fasiliteetit oppimiseen ja harrastamiseen

Yksityiskoulujen fasiliteetit ovat erinomaiset ja mikä vielä parempaa kaikki löytyy kätevästi läheltä. Luokkahuoneet, ruokala, dormit ja urheilufasiliteetit sijaitsevat kaikki vain kävelymatkan päässä toisistaan Näin matkoihinkaan ei tarvitse käyttää turhaa aikaa vaan aika tulee käytettyä hyödyllisesti. Miltä kuulostaa koulun oma golf-kenttä, jäähalli, uimahalli, kuntosali, sisäpalloiluhalli, jalkapallo-kenttä, äänitysstudio, teatteri tai hevostalli kaikki käsien ulottuvilla? Melko kätevältä ja mahtavalta, ja sitä se onkin!

Yhdistä opiskelu ja harrastaminen oikeasti

Yksityiskouluissa harrastaminen ja opiskelu kulkevat tiiviisti käsikynkkää. Päivien aikataulut ja lukujärjestykset on rakennettu siten, että kaikelle on aikansa ja paikkansa ja oppilailla on mahdollisuus harrastamiseen järkeviin aikoihin heti oppituntien päätyttyä iltapäivällä.

Pienet luokkakoot

Yksityiskouluissa luokkien ryhmäkoot ovat pieniä ja useasti yhtä opettajaa kohden on oppilaita jopa alle kymmenen. Pienissä ryhmissä opettajien on mahdollista antaa henkilökohtaista opetusta ja oppia tuntemaan oppilaansa oikeasti.

Kansainvälinen ympäristö

Yksityiskoulut tarjoavat kansainvälisen ympäristön opiskeluun, sillä kouluissa opiskelee paikallisten oppilaiden lisäksi myös nuoria monista eri maista. Opettajat ovat tottuneita opettamaan myös nuoria, jotka tulevat Pohjois-Amerikan ulkopuolelta ja tästä on paljon hyötyä oppilaillemme erityisesti alussa, jossa kaikki on uutta. Monet yksityiskoulut tarjoavat myös mm. English as a Second Language -ohjelmaa eli tukea kansainvälisille oppilaille, joiden englannin taidot eivät opintojen alussa ole vielä kovin vahvat.

Study hall

Boarding Schooleissa läksyjen tekemiselle on järjestetty oma aikansa iltaisin ja tätä aikaa kutsutaan nimellä study hall. Study hallin aikana oppilaat voivat usein valita tehdä läksyjä omissa huoneissaan tai esimerkiksi kirjastossa kavereiden kanssa. Myös opettajia voi olla paikalla auttamassa läksyissä ja näin tehtävien tekeminen on usein myös mielekkäämpää.

 

Yhdistä harrastaminen ja opiskelu luontevasti yksityiskoulussa

Universal Playersin tiimillä on vuosien kokemus ulkomailla asumisesta, opiskelusta ja urheilusta. Kokemuksemme ja laajan yhteistyöverkostomme ansiosta löydämme jokaiselle nuorelle juuri hänelle parhaiten sopivat ja toiveet täyttävät kouluvaihtoehdot.

Klikkaa tästä vaihtoon

Copyright 2019 Universal Players Global. Site by JCO Digital.