Turvallisuus ja laatu vaihto-oppilasvuoden aikana

Harrastaminen

Harrastavan lapsen vanhempana on suuri huolenaiheesi todennäköisesti se, miten lapsen oman lajin harrastaminen vaihto-vuoden aikana on mahdollistettu. Olette investoineet harrastukseen vuosien ajan paljon aikaa ja euroja, joten ette luonnollisestikaan toivo että vaihtoon lähtö nollaisi nämä panostukset. Universal Playersilla on lähes 20 vuoden kokemus vaihto-ohjelmien järjestämisestä aktiivisesti harrastaville nuorille. Ymmärrämme harrastamisen ehdoilla toimimisen tärkeyden sekä kilpaurheilun lainalaisuudet. Verkostojemme avulla pystymme tarjoamaan lapsellesi laadukkaan sijoituskoulun, jossa tasokkaan opetuksen lisäksi ovat tarjolla myös toimivat puitteet hänen oman lajinsa harrastamiseen.

Akateemisuus

Mietit varmasti myös opetuksen tasoa. Yhteistyökoulumme ovat kaikki yksityiskouluja, jotka tekevät oppilasvalintansa huolellisesti. Opiskelijoiden ja opetuksen tasoero esimerkiksi kunnallisen puolen oppilaitoksiin verrattuna onkin tämän takia huomattava. Opiskelijat ovat yksityiskouluissa asiakkaita, joiden menestyminen on myös koulun elinehto. Tästä syystä opettajat ovat sitoutuneet lapsesi menestymiseen motivoituneesti ja opetuksen akateeminen taso on todella korkea. Valmistumisen jälkeen lapsellasi on erinomaiset edellytykset jatkaa opintojaan missä tahansa, on se sitten Suomessa, USA:ssa tai muualla maailmassa. Mikä parasta, kaikki on suunniteltu niin, että opiskelu ja harrastaminen kulkevat niin että kumpikaan ei kärsi toisesta.

Yksilöllisyys ja turvallisuus

Vanhempana haluat luonnollisesti varmistaa myös sen, että lapsesi vaihtovuosi on laadukas ja turvallinen, sekä että ympäristö huomioi hänen henkilökohtaiset tarpeensa. Me kuuntelemme teidän toiveitanne huolellisesti ja rakennamme vaihtovuosikokonaisuuden ne huomioiden. Yksityiskouluissa opetuksen lisäksi myös oheispalvelut, kuten ruokahuolto ovat ensiluokkaisella tasolla. Kouluelämää valvovat opettajien lisäksi muu kouluhenkilökunta sekä asuntoloiden vanhimmat. Tämän lisäksi jokainen opiskelija sitoutuu itse ylläpitämään koulunsa turvallista ja viihtyisää ilmapiiriä.

Isäntäperheiden valinnassa noudatetaan samanlaista tarkkuutta kuin kouluvalintojen kohdalla. Perheen on lisäksi pystyttävä osoittamaan myös aitoa omistautumista arjen sujumiseen ja harrastamisen tukemiseen. On tärkeää, että lapsesi kokee aina olevansa osa turvallista yhteisöä, asuipa hän sitten kampuksella tai isäntäperheessä!

Monet tulevaisuuden mahdollisuudet

Kiinnostaako yhden lukuvuoden vaihto-oppilasvuosi ulkomailla?
Kiinnostaako useamman vuoden opiskelu ja valmistuminen yksityiskoulusta?
Onko tähtäimessä mahdollisesti opiskelu ja urheileminen USA:n yliopistossa?

Kaikki nämä ovat mahdollista ohjelmassamme oleville nuorille. Yhä useampi nuoristamme viihtyy yksityiskoulussa niin hyvin, että päättää palata takaisin ensimmäisen vuoden jälkeen. Tämä on varteenotettava vaihtoehto, joka usein alkaa kiinnostamaan juuri ensimmäisen vuoden aikana. USA:n yksityiskoulut myös takaavat, että jokainen koulusta valmistunut oppilas pääsee USA:n yliopistoon.

100% kyselyyn vastanneista maailmalla 2014-2015 olleista oppilaistamme ja heidän vanhemmistaan suosittelisi meitä!

Tilaa esite

Copyright 2019 Universal Players Global. Site by JCO Digital.